مشاوره حقوقی رایگان - برای گرفتن مهریه میخوام بفهمم با آسیب دیدن بکارت بدون دخول عدم تمکین به حساب میادیانه؟

2ساله با همسرم زندگی میکنم این مدت رابطه کامل نداشتیم یعنی دخول انجام نشده اما پرده بکارتم آسیب دیده باکره محسوب میشم یا نه بعد عدم تمکین به حساب میاد ممنون میشم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. اثبات دخول برای دریافت کل مهریه کفایت لازمه و پاره شدن پرده بکارت شرط نیست. چون برخی از اونها حلقوی هست و اصلا پاره نمیشن.
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer