مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام، من 2 سال هست عقدم و حالا شوهرم میخواد طلاقم بده. من تو دادگاه همیشه میگفتم دوشیزه هستم؛ وقتی برای کارهای طلاق پزشک قانونی رفتم، دکتر بهم گفت پرده شما آسیب دیده است. حالا شوهرم از این قضیه میخواد به نفع خودش شکایت بزنه که من کاری باهاش نکردم و مهریه من رو لغو کنه. آیا میتونه موفق بشه؟ در ضمن من نامه سلامت دارم یک هفته بعد از عقدم این نامه رو از دکتر زنان گرفتم .

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر اثبات آن که مورد توسط ایشان صورت نگرفته شدنی نیست . لذا کل مهریه به شما تعلق میگیرد و درضمن دوشیزه بودن شما به نفع ایشان بود مهریه تنصیف میشد اما اکنون کل مهریه تعلق میگیرد