مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه برای فروشنده تنظیم سند

درود برج 1فروردین معامله زمین سند دار کردیم به مبلغ 1900تومان مبلغ یک میلیارد پرداخت شد و چون سند زراعی بود متراژ 1700متربود سند باید تفتیک و نقشه ثبتی انجام میشد زمان بر بود تاریخ محضر بیست پنج اردبیشت بود امسال مازنگ زدیم فروشنده گفت من اماده هستم رفتیم دیدیم هیچ استعلامی نگرفتن و برگشتیم فروشنده گفت دستم خالی دویست میلیون بهم بدید فعلا دادیم ساعت نزدیک 14 و اومدین ایشون بعد ما برگشت چه جوری عدم حضور گرفته نمیدونیم و بعدایک ماه گفتیم بریم دفترخانه گفت خبر میدم ما نگر داشت تا یک هفته پیش مازنگ زدیم عید سند بزن گفت چشم اومد دیدیم سند اماده نیست گفت من عدم حصور گرفتم برج 2 ولی ما ندیدیم عدم حضور ایشون گفتیم سند گفت من زمین فروختم به کسی دیگه بیاد پول شما بدم درحضور املاک شاهد و این مدت مارو نگرداشت و ما میخواستیم یدونه اظهارنامه به ایشون بدیم بیاد سند بزن پول بدیم یا واریز کنیم به شماره حساب خودش یا واریز کنیم دادگاه و 48ساعت وقت بدیم 3بارم املاک قرار گذاشتیم ایشون هیچ اعتنای نکردن میخواستم برای ساعت 10 یکی اظهار نامه تخصی برام بنویسه بنده صبح تو دفتر قضایی ثبت کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد