مشاوره حقوقی رایگان - زناشویی

سلام دخترم 19سالش هنگام ازدواج ما مخالف بودیم اما خودش رفت قانونی عقد کرد و ازدواج کرد 8ماه گذشته شوهرش هنگام عقد فقط زبونی بهش گفته اگه با خانوادت آشتی کنی یه روز طلاق میدم وتو این مدت اجازه نداد ما از حال دخترمون باخبر باشیم حتی تلفن یه دعوای ساده کردن از خونه بیرونش کرده اونم ب ما زنگ زده ..وقتی فهمید گفت میرم درخواست طلاق میدم..آیا می‌تونه همچین کاری کن..چون ما دوست نداریم زندگیش خراب کن

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام
قانون دختر حضرتعالی را بعنوان یک شخصیت مستقل می شناسد و از منظر قانون طلاق با شوهر است ولی باید حقوق مالی وی را بپردازد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زوج در صورت طلاق باید تمامی حقوق مالی زوجه را بپردازد
بهتر است دخترتان بهمراه همسرش در جلسات مشاوره خانواده شرکت داشته باشند