مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشگاه و فروشنده مبل

سلام من یک دست ناهارخوری 8 نفره از.... خریدم موقع تحویل متوجه نقص در خیلی از قسمت‌های آن شدم اعتراض کردم و ناهارخوری را مرجوع کردم برای اینکه نقص‌ها برطرف شوند ولی مدتی گذشته و فروشنده به بهانه‌های مختلف سرویس خریداری شده را تحویل نمی‌دهد آیا می‌توانم از طریق شورای حل اختلاف شکایت کنم

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

موضوع را از طریق تعزیرات مطرح بفرمایید و متعاقبا از طریق شورا الزام خوانده را به نحویل مبیع با افدیم دادخواست بخواهید