مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در جاده لغزنده

درحال تردد باسرعت پایین که خودرولغزش کرد دورخورد جلوی من بهخاطر اینکه به اون نزنم یمقدار گرفتم سمت شاگرد یک خودر دیگه از اینور که لاین سبقت نیست زد به درجلو ی سمت شاگرد لطفا نظر بفرماید

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام چنانچه مقصر حادثه شناخته شده باشید و وسیله نقلیه شما دارای بیمه نامه معتبر باشد خسارت از محل بیمه پرداخت میگردد و ایضا اگر شخص دیگری طبق کروکی ترسیمی پلیس مقصر شناخته شود در صورت داشتن بیمه نامه معتبر خسارت از طرف بیمه ی ایشان به شما پرداخت میگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس راهور است شخص مقصر درصورت داشتن بیمه نامه خسارت را از محل بیمه تا سقف تعهدات پرداخت مینماید