مشاوره حقوقی رایگان - خانمم اسمش رو چند سال پیش تغییردادن الان داخل بیمارستان میگن نمیتونی از بیمه استفاده کنی چیکار کنم

من مشهدزندگی میکنم ولی کرمان بیمه شدم الان خانمم بیمارستانه میخادمرخص بشه ولی چون اسمشون روداخل شناسنامه تغییردادن میگن نمیتونین ازبیمه استفاده کنین چون داخل دفترچه بیمشون اسم قبلیشون هست الان میخام مرخصش کنم میگن هزینه روبایدازادبپردازین بیمارستان ......چیکار کنم؟

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با مراجعه به بیمه ، و تسلیم دادنامه یا تصمیم واحد ثبتی مبنی بر تغییر نام به انضمام توضیحات مندرج در شناسنامه نام بیمار را تغییر دهید