مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه عندالاستطاعه

ازدواج با شخصی داشته ام که پیسی شدید داشته و من این بیماری را نمی شناختم ولی از من در سند ازدواج امضا گرفتن که با این بیماری آشنایی دارم! 8 سال است که با این فرد ازدواج کرده ام و حال طرف مقابل خانم من درخواست مهریه کرده است (عندالاستطاعه) و این در زمانی است که ترم آخر حقوق است و من منزلی به ارزش 350 و خودرو سمند سال 86 دارم و حقوق من 3200000 تومان و ماهیانه 1800000 تومان قسط دارم و قابل ذکر است وی هیچ جهازی را با خود نیاورده است و حال سوال اول: آیا می تواند اموال من را مصادره کند؟ آیا می تواند به زور مرا وادار به پرداخت مهریه کند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به مطلع بوذن شما,مورد ازمواردفسخ نکاح نمی باشد.برفرض فسخ,چون نزدیکی انجام شد مهرالمثل به خانم تعلق می گیرد.باتوجه به استطاعت شما هراموالی ازشماشناسایی شود بابت مهریه قابل مطالبه است.البته منزل شما,باتوجه به قیمت آن,ازمستثنیات دین بوده قابل توقیف نیست.ضمنا خانم می تواند اجرت المثل ایام ززوجیت8ساله راهم مطالبه کند.ودرصورت شرط تنصیف,نصف اموال بدست آمده دراین 8سال قابل مطالبه می باشد.