مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتونم پیگیر پرونده دیه شوهرم بشم؟

سلام سال94شوهرم اتباع خارجی داشته بایک ماشین تویوتا سوخت کش ،که راننده تویوتا افغان بوده تصادف کردن بعدکروکی مشخص شده راننده تویوتاانحراف به چپ داشته وجفت راننده ها فوت شده وهردو ماشین بیمه شخص ثالث نداشتن،برای من شرایط خیلی سخت بود پیگیرشکایت بشم باید300کیلومترمیرفتم شرایط روحی خوبی نداشتم منو مجبور کردن رضایت بده 3تابچه یتیم دارم راهی هست پیگیر بشم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با توجه به رضایتی که داده اید شکایت مجدد قابل قبول نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اصولاً شما ولی دم محسوب نمی شدید که رضایت بدهید.
قیم بچه ها می‌تونه الان پیگیری کند