مشاوره حقوقی رایگان - بدهی

اینجانب کاسب هستم.یکی از همکارن از من جنس نسیه برده .ولی بعدا بد حسابی کرد و با توجه اینکه کلی پیام فرستادم و تماس گرفتم هر روز امروز و فردا میکرد.وهیچ توجهی نکرد.بعد از 4ماه به مغازه اش رفتم و به اندازه مبلغ بدهکاری خودش در زمانیکه پسرش در مغازه بود یک عدد بندرخت گرفتم و امدم .پدرش اکنون به عنوان سرقت شکایت کرده و این موضوع باعث نگرانی من شد؟ایا این عمل من سرقت است

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله سرقت است ، شما نیز بابت طلب خود اقدام و طرح دعوا کنید تا درنهایت با یکدیگر توافق و سازش شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر بنده سرقت محسوب نخواهد شد اما بهتر است با همکارتان توافق نمایید