مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای در مورد دیه تصادف

من 1402/11/30 دادگاه کیفری داشتم درمورد دیه تصادف قاضی حکم پرونده را دادو گفت بهتون ابلاغ میشه ولی فعلا خبری نیست در روندپرونده نگاه کردم زده بود در تاریخ 1402/11/30 وقت نظارت به لحاظ به لحاظ صدورتصمیم نهایی ابطال شد تجدید و برای تاریخ 1403/07/15 تعیین گردید منظور این چیه یعنی رای باطل شده افتاده به این تاریخ ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

این یک روند اداری است و به صدور حکم ارتباطی ندارد اگر تا ماه آینده رای صادر نشده بود به شعبه مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که به نحو حضوری از طریق شعبه مربوطه پیگیری بفرمائید.