مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن پول از سپرده مدت دار بدون حضور و اطلاع صاحب حساب

من مبلغ 80 ملیون تو حسابم سپرده کوتاه مدت گذاشتم . و کارت بانکی همون حساب رو به ی اشنایی دادم. بعد ی هفته متوجه شدم که از ی شعبه بانکی دیگه بدون اطلاع من و حضور من حساب مدت دارم رو باز خرید کرده و از کارتم مبلغ 80 ملیون روبرداشت کرده. آیا اون شعبه که با پارتی بازی کار این اقا رو حل کرده و حساب منو باز خرید کرده باید پاسخ گو باشه یا اون شخص؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هم شعبه مقصر است و هم آن شخص اما ابتدا به شعبه و بازرسی بانک مراجعه نمایید