مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام زادروز منجی عالم بشریت مبارک فرهنگی بازنشسته هستم سال گذشته خانه ام را دادم به اتباع افغانی 120رهن ایشان 60ملیون دادن بقیه رادوماهه قرارشدبریزدبحساب نتوانست بعداز5ماه گفت میخواهم خالی کنم گفتم باشه روزبعدیک اتباع اورداینها3نفرن آدمهای خوبی هستن قولنامه نوشتیم ایشان 120ملیون به حساب من نریخت دادبه همشهریش زنگ زدم بیاتسویه حساب یک ماه یک ماه به عنوانی مرادواندمن به ایشان گفتم شمابامن قولنامه نوشتیدحق نداشتی پول به اوبدهیدبنگاه در جریان ایشان بدهکار است وپول به هرکس دادیدبرویدبگیریدخلاصه فعلااظهارنامه 6ماه پیش برای اولی فرستادم دوهفته هم برای این مستاجرلاجرن یک سالش تمام شد150ملیون تمدیدکردم 30ملیون ریخت گفتم شما 120ملیون دیگریابدهیدیاشکایت میکنم از بنگاه هم به اتحادیه شکایت کردم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام از همان ابتدا نباید خانه را تحویل می دادید اما اکنون اگر قرارداد اجاره تنظیم نشده است تقاضای تخلیه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر عزیز مبهم است ازطریق سایت تماس بگیرید تاباگفتگوی متقابل وبررسی به یک راهار درست ودقیق برسید