مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام بنده یه خونه ای را از کسی خریدم طبق مبایعه نامه سند هم گرفتیم بعد مدتی معلوم شد خونه مال برادر زنش بوده و ایشون با همکاری پدرزنش و یکی از اقوام دیگرش فروشنامه را جعل کرده بودن و امضا برادرخانمش را جعل نمودن
برادر خانمش شکایت میکنه سند ما رو ابطال میکنه بنده هم از دامادش به جرم فروش مال غیر شکایت میکنم اما بازپرس به رقم اینکه خود متهم و پدرزنش همه چیز را به گردن میگرند و می‌گویند ما به خاطر اینکه بدهی های برادرزن را بدهیم این کار را کردیم
بازپرس اعلام منع تعقیب را می‌دهد و اعلام می‌کند آنها سونیت نداشته اند و نیتشان خیر بوده است
حالا من از شما میپرسم بنده باید چیکار کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اول به منع تعقیب شکایت کنید دوم دادخواست ابطال معامله به جهت مستحق الغیر درامدن معامله و مطالبه ثمن به نرخ شاخص تورم