مشاوره حقوقی رایگان - پذیرش بعنوان جانباز

من درخدمت سربازی درحین ماموریت دردستگیری یک متهم باچاقو زخمی شدام نیروی انتظامی من رابعنوان جانبازپذیرفته است اما بنیادشهیدوامورایثارگران باپذیریش اینجانب به عنوان جانباز موافقت نمی کند چگونه پیگیری کنم ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید