مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477

سلام بنده شاکی هستم متهم دربازپرسی محکوم شدبه ضرب وجرح وبه دیه 2/درصد ولی اعتراض زددرکیفری فایل صوتی بدون درگیری فیزیکی ازمن داشت برای 7ماه بعدازتاریخ درگیری ضرب وجرح ولی قاضی به تاریخ نگاه نکردومتهم روتبرئه کردبنده اعتراض زدم رفته تجدیدنظرامروزمراجعه کردم دادگاه تجدیدنظرگفتن ماپرونده روبروی گردونیم رای نمی دیم گفتم چراگفتن بریدماده 477روبخونین من نمی دانم چه کارکنم منظورشون چی بوده؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 مقرر داشته است: چنانچه رئیس قوه قضائیه رای قطعی صادره از هر یک از مراجع قضایی را خلاف شرع بین تشخیص دهد، با تجویز اعاده دادرسی، پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال تا در شعبات خاص که توسط رئیس قوه قضاییه برای این امر تخصیص می‌یابد رسیدگی و رای قطعی صادر نمایند