مشاوره حقوقی رایگان - دلار دیجیتال

سلام بنده از یکی از صرافی های ارز دیجیتال مبلغ200میلیون طلب دارم،متاسفانه هفت ماهه امروز فردا کردند الان هم ادعا میکنن که 60میلیون اصل پولت هست در حالیکه اصل پولم 110میلیون بود خرید فروش کردم از طریق کیف پول داخل سایت ،میگویند نهایتا اونو میدهیم، در خود سایت هم مشخص هس که بنده چقدر دلار و با چه قیمتی به این ها فروختم و به پول ایران چقدر باید بدهند هم مشخص هست، بنده هم شکایت کردم پرونده در اداره آگاهی هست،تلفن شان را قطع کرده اند و جوابی نمیدهند و سابقه زندان هم دارند ،میخواستم تامین دلیل هم بدهم که حذف یا تحریف نشه در سایت،ایا مستندات سایت به درد من خواهدخورد و چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما نیاز به دلیل دارد می‌توانید مطابق پرینت بانکی و واریزی‌های سابق از ادعایتان دفاع نمایید