مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از استاد دانشگاه

سلام
استاد راهنمای بنده سال 1400 اقدام به خارج کردن مقالات بنده از داوری نمود به دلایل ساختگی یا بهتر بگم به بهانه برای اذیت کردن من. بهمین علت دو سال زمان برد تا دوباره مقالات وارد چرخه داوری و پذیرش و چاپ شوند . بهمین دلیل سنوات اضافه خوردم و الان 27 میلیون تومان باید به دانشگاه بدم تا اجازه برگزاری دفاع بدهند.
مادرم بشدت مریض و چند ساله که به بستر افتاده هست. پدرم هم چند بار سکته کرده است.
استاد تهران سکونت دارد و من در شهرستان.
به دانشگاه شکایت کردم هیچ اقدامی نشد.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که دانشگاه دولتیست از طریق دیوان عدالت اداری و در صورتی که دانشگاه آزاد یا سایر دانشگاه‌های خصوصی است از طریق دادگاه عمومی و حقوقی موضوع را پیگیری فرمایید