مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین مال غیر و پاس نکردن چک

باسلام
بنده در خردادماه زمین مزروعی خریداری کردم و دوفقره چک یکی برای تیر ماه و دیگری برای شهریورماه دادم.
چک اول رو پاس کردم بعد طبق مدارکی که به دستم رسید فهمیدم که تقریبا دوسوم زمین قبلا فروخته شده و به خاطر همین چک دوم رو پاس نکردم و فروشنده چک رو ورقه زد و هم اکنون شکایت کرده برای فسخ قرارداد و خسارت و...به دلیل پاس نکردن چک.
آیا میتونم به خاطر نداشتن زمین و فروش مال غیر منم شکایت کنم.
در ضمن زمین به صورت مشاع هست که به بنده گفته نشد.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم هستید چک را پاس کنید، از آن طرف نیز زمین را مطالبه و در صورت عدم تسلیم به جرم فروش مال غیر شکایت کنید و مطابق رای وحدت رویه 811 غرامت به نرخ روز وصول نمایید