مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای تهمت

با سلام من با یه نفربه مشکل خوردم یه زن هست تو زندگی مشترکم زیادی فضولی کرد . الان هر حرفی میزنم میگه تو داری به من تهمت میزنی و میخواد از من شکایت کنه .
مثلا من به شوهرم گفتم چرا بیش از حد به این نامحرم اهمیت میدی . بابت این حرف میخاد شکایت کنه .
یه جایی هم اسم دوست من اومد که مثلا دوست من حرفی به این خانم زده .درحالی که چنین نیست از دوستمم شکایت کرده اصلا دوست من اونو نمیشناسه . میگع چون شما اسمش اوردید شکایت میکنم ازش ...
باز یه شکایت دیگع برا خواهر من تنظیم کرد که خواهرم اشتباهی یه حرفی از طرف این خانم زده ولی درست نبوده . خواهرم گف روزی که ما رفتیم خرید عروسی این خانم مدام زنگ میزد اذیت میکرد گف چرا مشکل دارید خرید میکنید . این زنه گف دروغ گفتید رف شکایت کرد که اینا تهمت زدن . ایا شکایتش معتبره؟محکوم نمیشه؟میشه برا این حرفا شکایت کرد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما قبل از اینکه کیفری باشد موضوعی خاله زنک است زیرا در صورتی که فردی برای زندگی شخص خطرناک باشد اولین و عقلانی‌ترین کار فاصله و قطع ارتباط کامل است و در صورتی که شکایتی از شما داشته باشد و شما جرم انجام نداده باشید موضوع مشمول افترا علیه شماست و ایشان مجازات می‌شود