مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دانشگاه دولتی

از زمان درخواست من برای صدور مجوز دفاع ، به تحصیلات تکمیلی دانشگاه دولتی تاکنون ده ماه طول کشیده که مجوز دفاع بدهند و بابت این ده ماه معطلی توسط دانشگاه و شورای استانی و ... ، بنده را محکوم به پرداخت 8 میلیون تومان نیز کرده اند. یعنی هم ده ماه من رو معطل کردن و هم پول سنوات میخواهند از من بگیرند.
باید به دیوان عدالت شکایت نمایم یا دادگاه؟ بنده در شهرستانم و دانشگاه در تهران است.
به کجا میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا از ارگان مربوطه پیگیری کنید در صورتی که جواب نگرفتید می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق شورای انضباطی دانشگاه موضوع را پیگیری فرمایید