مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دانشگاه دولتی

عرض سلام
دانشجوی دکتری ورودی سال 1394 یکی از دانشگاه های دولتی هستم. در سال 96 از گروه تایید پرپوزال را دریافت کردم. در سال 1396 دانشگاه با ... قراردادی جهت همانندجویی نداشت و فرآیند تایید به نحوی بود که می بایست به صورت حضوری و از اساتید محترم شامل مدیر گروه، معاونت آموشی و ... امضا دریافت می شد. حال در سال 1399 که برای آغاز فرآیند دفاع اقدام کردم گروه آموزشی درخواست ارسال تایید پروپوزال برای ... داده چرا که دانشگاه در سال 1398 با ... قرارداد امضا کرده و از سوی دیگر دانشگاه دانشجویان قبل از این تاریخ (مثل من) را موظف به دریافت تاییده کرده است!!
سوال اول: آیا این موضوع از منظر قانونی مشکلی ندارد؟ آیا بحث خطا در عطف به ماسبق مطرح نیست؟ اگر مشکل دارد کدام مرجع مسئول رسیدگی است؟
پس از دریافت کد همانند جویی از ... ثبت درخواست تایید پروپوزال را برای گروه ارسال کردم (در تاریخ 10/12/99) همزمان با آن درخواست تمدید سنوات را نیز ارسال کردم. کارشناس گروه تایید سنوات را منوط به دریافت تایید پروپوزال کرده و درخواست اینجانب را برای مراحل بعدی ارسال نکرده است. از سوی دیگر مدیر گروه اشتباها و سهوا در خواست تایید پروپوزال من را رد کرده. در نتیجه در تاریخ 21/01/1400 اخراج از سنوات اینجانب از طریق آموزش صادر شد.
سوال دوم: آیا امکان شکایت از کارشناس که درخواست تمدید سنوات را نایدیه گرفته (با توجه به سوال نخست) وجود دارد؟ آیا امکان شکایت از مدیر گروه بابت خطای انسانی وجود دارد؟ کدام مرجع مسئول رسیدگی است؟
در ادامه فرآیند عجیب و غریب، کارشناس آموزش دوباره بحث ایجاد و ارسال درخواست تایید پروپوزال توسط اینجانب را مطرح کرده اما حتی امکان ایجاد این درخواست بواسطه حکم اخراج سنوات برای من میسر نیست. مشخص نیست که اصلا راهکاری وجود دارد یا خیر و به علت دورکاری هم کسی در دانشگاه پاسخ گو نیست
سوال سوم: آیا امکان طرح شکایت از کارشناس بابت عدم راهنمایی و راهنمایی های غلط که سبب بغرنج شدن موضوع شده وجود دارد؟ کدام مرجع؟
سوال چهارم: آیا به صلاح هست که فرآیند پیش دفاع را انجام دهم؟

پاسخ ها :

شکایت از دانشگاه دولتی شکایت از دانشگاه