مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پاسپورت با حکم رشد

سلام من دختر 17ساله هستم پدر و مادرم 9سال هست که جدا شده اند و من میخوام به مدت کوتاهی همراه مادرم که حضانت و نگهداری ام با اوست به ترکیه بروم ولی پدرم برای پاسپورت رضایت نمی دهد و میخوام با اقدام برای دریافت حکم رشد پاسپورت نیز دریافت کنم امکانش هست؟ پدرم میتونه بعدا شکایت کنه که چرا تونستم پاسپورت بگیرم؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. با حکم رشد نمیتوانید پاسپورت بگیرید. باید به سن 18 سال تمام برسید.