مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان تعقیب

با سلام و احترام
مالک یک مجتمع 10واحدی در حال ساخت، واحد ط5ضلع غربی را طی قرارداد پیش فروش در سال 92به مبلغ 40میلیون به آقای (ج)انتقال می‌دهد.
سال 93طبق متن ظهر قرارداد واحدط5با واحدط3معاوضه می‌شود و مقرر میگردد طرفین درتاریخ دیگری جهت اخذ کد رهگیری به مشاور املاک بروند،
طبق متن ظهر قرارداد طرفین در تاریخ 1394در به مشاور املاک میروند و کد رهگیری بابت طبقه3با عنوان مبایعه تنظیم می‌کنند !
سال 98آقا (ج) دادخواست تسلیم مبیع به دادگاه حقوقی تقدیم می‌کند و حکم به نفع او صادر و اجرا می‌شود
در سال 99متوجه می‌شود واحدط3را مالک قبلا در تاریخ92ب شخص دیگری فروخته است.
ابتدا دادخواست اثبات بیع و اعلام رد معامله فضولی تقدیم می‌کند
سپس در تاریخ 1401اقدام به طرح شکایت انتقال مال غیر می‌کند؟
سوال….1-آیا شکایت ایشان به لحاظ شکایت و تعقیب مشمول مرور زمان تعقیب و شکایت می‌باشد یا خیر؟
آیا طرح دعوی حقوقی از طرف مبنی بر تکمیل و تحویل مبیع قاطع مرور زمان تعقیب است؟
آیا با استفاده از شهود می‌توان زمان اطلاع شاکی از جرم رو ثابت کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شهادت جزو ادله‌ی اثبات دعواست می‌توانید اقدام نمانید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول مرور زمان نیست و دعوای حقوقی می‌تواند قاطع مرور زمان نسبت به دیگران شود