مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان

با سلام.مرور زمان شکایت در انتقال مال غیر مبلغ معامله ششصد میلیون تومان و غیر قابل گذشت بودن آن مهلت شکایت چند سال است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه مبلغ از صد میلیون تومان است مشمول مرور زمان نمی شود و هر زمانی می توان شکایت کرد

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

انتقال مال غیر از صور خاص جرم کلاهبرداری بوده و درصورتیکه مال حاصل از ارتکاب جرم معادل مبلغی بیش از یکصدمیلیون تومان باشد ، رسیدکی تعقیب و مجازات مجرم هرگز مشمول مرور زمان نمی گردد