مشاوره حقوقی رایگان - حریم چاه لوله کشی روستا

سلام در روستای ما با وجود وسعت زمین، در فاصله 35متری از چاه آب لوله کشی روستا بنیاد مسکن در حال واگذاری زمین برای ساخت و ساز می‌باشد که با مراجعه ما به شورا و آب و فاضلاب و بنیاد مسکن در رابطه با اثر گذاری چاه فاضلاب زمینها بر روی چاه آب لوله کشی متأسفانه سهل انگاری میکنند و ما را به یکدیگر پاس میدهند
از بهداشت محیط وزارت بهداشت تهران سئوال کردم گفتند قانونا باید از بهداشت محیط استعلام بگیرند که از بهداشت محیط شهرستان سئوال کردم گفتند هیچ استعلامی از ما نگرفته اند و باید 250متر از چاه فاصله در نظر بگیرند و اگر منابع آب خواست پیگیری کند ما تأییدیه میدهیم
با منابع آب صحبت کردم دیدم اهل پیگیری نیستند
حال سئوالم این است چگونه باید این جریان را پیگیری حقوقی کنیم
قبلاً از همکاری شما کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

سحر باقری

سرکار خانم سحر باقری :

با سلام ؛ از طریق دادسرا اقدام بفرمایید .