مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر مهریه

دادگاه بدوی حکم به پرداخت 100 سکه مهریه بانضمام سفر حج تمتع( بمبلغ هفت میلیون ریال)در حق زوجه صادر نموده و اعسار ایشان را نیز با اعمال ماده 5 قانون حمایت خانواده قبول نموده. آیا هزینه دادرسی تجدیدنظر خواهی بنده 4/5 درصد از مبلغ 100 سکه است؟ یعنی حدود 135 میلیون تومان؟ آیا اعسار از هزینه دادرسی در مرحله تجدیدنظرخواهی به استناد همان ماده 5 را میتوانم بخواهم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هزینه دادرسی ربطی به محکوم به ندارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله هزینه تجدید نظر خواهی 4/5 درصد از ارزش خواسته است و امکان ثبت دادخواست اعسار خواهید داشت و البته برابر آیین نامه اجرایی ماده 5 میتوانید پیش ارز طرح دادخواست اعسار موضوع را با رياست شعبهومطرح نمایید شعبه این اختیار را داراست تا بدون رسیدگی به درخواست اعسار شما را از پرداخت هزینه دادرسی معاف نماید.