مشاوره حقوقی رایگان - ثبت پیشینه در ثنا

سلام
من مدت ها قبل از طریق یک کانال صیغه یابی اقدام به پیدا کردن فرد مناسبی کردم که بعد از پرداخت وجوه به آنها فهمیدم کلاهبردارن و ثبت شکایت جرایم رایانه ای کردم با اینکه در این خصوص من شاکی هستم ولی گفتن در پرونده من میماند و ارگان ها و سازمان های مختلف می‌توانند این مورد رو مطلع بشوند و وجه بدی ایجاد میکند آیا امکان حذف این ابلاغیه و پیشینه از سامانه وجود ندارد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از سامانه نمیشه ولی استعلامات نیز گرفته نمی‌شود و جای نگرانی نیست مگر اینکه برای ارگان خاصی و بسیار مهم استخدام شوید که در این صورت ممکن است استعلامات گرفته شود تازه این مورد نیز سلیقه ای اعمال می‌شود