مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب مهریه

سلام بنده محکوم شدم به پرداخت 4عدد پیش پرداخت و 8ماه یک سکه تعدیل هم زدم ولی نمیدونم خانومم کی میتونه حکم جلبم رو بگیرد و چند روز وقت دارم میفته اونور عید یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر محترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریق سایت بامن در تماس باشید تا به یک راهکار درست برسید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعد از تقسیط مهریه اگر پرداخت نکنید حکم جلب شما صادر می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اقساط را به موقع پرداخت کنید حکم جلب صادر نمیشود