مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط بدهی سفته

با سلام خسته نباشید
یک نفر از من 250 تومان سفته داشت که 7,8 ماه پیش به اجرا گذاشت و نزدیک سه ماه هست که حکم قطعی گرفته و سه ماهه حکم جلب من رو گرفته.
الان میخواستم بدونم الانم میتونم تقاضای تقسیط بدهم یا که فرصت من تموم شده و نمیتونم الان دیگه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر محترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریق سایت بامن در تماس باشید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اعسار بدهید.
برای اینکه حلب فعلا از بین بره می توانید ضمانت یا وثیقه معرفی کنید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
دادخواست اعسار بدهید .
موفق باشید.