مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه واریز شده

چند وقت پیش در تلگرام یکی به عنوان کار به من پیشنهاد همکاری داد که پول رو به حسابم واریز میکند و من آن پول را در صرافی به تتر تبدیل کنم و به کیف پولی که برام میفرستن ارسال کنم حالا وعده هایی داد که من وسوسه به انجام آن شدم بعد از دو روز من بهش گفتم کارتون غیر منطقیه و من باهاتون همکاری نمیکنم حالا اون شخص طی دو روز که برام پول واریز کرده و من با اون پول براشون تتر خریدم و فرستادم به کیف پولشون از من شکایت کرده که اون مبلغ که18.5 میلیون است رو از من خواستار هست در حالی که من اون پول رو براشون تترش رو فرستادم و بی‌گناه هستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شما کلاهبرداری شده
شما می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

سلام در صرافی و پلتفورمی که تتر رو بهپکیف پول شخص منتقل کردید، گزارش انتقال را پرینت گرفته و به عنوان مدرک به دادگاه ارائه کنید ، درضمن هر گونه پیامک از ایشان مبنی بر این که ایشان این کار را از شما خواسته بودند را نیز به دادگاه ارائه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملزم به پاسنگویی هستید مطابق قدنون

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما مقصرید و محتملا مرتکب اعمال غیر مجاز شدبد