مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اجراییه مهریه

با سلام در 1401 شوهرم دادخواست طلاق داد و چون بدون دلیل بود دادگاه رای طلاق را با دادن مهریه کامل صادر کرد سپس ایشون درخواست اعسار کردند دادگاه اون رو قسطی کرد اما با شرایط سخت برای اون به خاطر همین برگشت و من اجراییه صادر نکردم الان پشیمونم و میخوام اجرا کنم با توجه به این که حکم پارسال بوده باطل نشده و آیا قابل اجرا هست و ممکن هست شوهرم بگوید من دیگه نمیخواهم طلاق بدهم و ممکنه حکم عوض بشود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید روی همان حکم اجراییه بگیرید مهریه ربطی به طلاق ندارد

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام، در صورت قطعیت رای درخواست صدور اجراییه بدهید،
مطالبه مهریه ارتباطی به طلاق یا ادامه زندگی ندارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم چنانچه سه ماه از صدور حکم گذشته باشد باطل می‌شود و شما برای مهریه خود می‌توانید از طریق اجرای ثبت اقدام کنید