مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و نگهداری مشروبات الکلی

سلام از من 2650لیتر مشروب که تازه گذاشته بودم کشمش و آب بوده گرفتن به نظر شما چی میشه و هیچ سابقه ای نداشتم وکلا مشروب نگرفتند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مجازات حبس شلاق و جزای نقدی محکوم خواهید شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هرکس مشروبات الکلی را بسازد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار (74) ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی کالای یاد شده محکوم می‌شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه آزمایشگاه دارد که تخمیر شده باشد یا نه، و اگر بله مجازات دارد