مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

سلام برای مشکل زمینم وکیلی گرفتم وبدون قرارداد نصف پول را هم دادم،الان یکسال هست که کاری انجام نمیده فقط منو سرمیدویونه،چکار کنم ایا میتونم پولم پس بگیرم،تا الان باید وضعیت زمینم مشخص میشد چون من سند دارم یکی تجاوز کرده به مقداری از زمینم،حتی یک دادگاه هم تشکیل نشده؛میتونم پولم از وکیل پس بگیرم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر قراردادی مابین شما و وکیل بوده وکیل ملزم به اجرا و ایفای تعهدات موجود در آن هست می‌توانید دادخواست ایفای تعهد بدهید در غیر این صورت دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان مطرح کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر هنوز وکیل اقدامی نکرده اند بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکیل دا‌دخواست یا شکوائیه ثبت نکرده باشد می توانید از مرکز یا کانون وکلاء شکایت خود را پیگیری کنید.