مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

باسلام مایه خونواده ده نفره هستیم که وکالت محضری به یکی از برادرام دادیم تا دنبال کارای وراثتی پدرم برود اما بعد از مدتی فهمیدیم که همین برادر مریض هست واحتمال فوتش هست ایا زن وبچه برادرم میتونن ادعای مالکیت اموال را بکنن ما اختیار همه چیزو به برادرم دادیم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر صرفاً وکالت کاری بدون حق نقل وانتقال داده باشید با فوت برادر آن وکالت خود به خود باطل می‌شود و ورثه � ضرر شما هیچ اقدامی نمی‌توانند بکنند چون وکالت قائم به شخص بوده و با ارث منتقل نمی‌شود اما اگر وکالت با حق نقل و انتقال دارایی و اصطلاحا وکالت در فروش و تام الاختیار مطلق داده باشید آن برادر می‌تواند آن اموال را حتی قبل از فوت تماماً به خود یا دیگری منتقل نماید بعداً نمی‌توانید اعتراضی کنید چون اقدام علیه خود کرده‌اید
اگر برادر تا قبل از فوت نیز با استفاده از آن وکالت‌نامه هیچ اقدامی نکرده باشد باز هم با فوت ایشان لت‌نامه خود به خود منفسخ می‌گردد و به هر حال � وکالت به وراث نمی‌رسد و قائم به شخص برادر است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با فوت برادر وکالت باطل است اما اگر قبل فوت به نام خود کرده باشد از مالکیت و رثه خارج شده است و باید الزام او را به تقسیم ترکه بخواهید