مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شاهد در دادسرا

سلام خسته نباشید.
شعبه بازپرسی دادسرا برای شنبه من رو برای ادای توضیح و حضور شاهد ها خواسته.اگه بابت سوالم من رو سریعا راهنمایی کنید ازتون ممنون میشم.
ماجرا از این قرار هست که من یک پرونده تقسیم ترکه دارم ، بعد من به همراه کارشناس دادگاه رفتیم بابت کارشناسی کردن زمین ها اما یکی از ورثه در روند کارشناسی اختلال ایجاد کرد و باعث مزاحمت و هتک حرمت به من شد. و من از ایشون در پاسگاه شکایت کردم و کارشناس و راننده آژانس برای من در پاسگاه شهادت دادن.
حالا بازپرسی میگه باید بیان شنبه توی بازپرسی هم شهادت بدهند. اما با کارشناس محترم که صحبت کردیم و گفتن که خارج از شهر هستن.
حالا میخواستم بپرسم که من چطوری میتونم از بازپرس بخواهم که از کارشناس شهادت بگیرد؟ نمیخواهم براشی او حکم جلب صادر کنم آدم محترمی هست.
1-میشه از بازپرسی بخواهیم که به جای این که کارشناس حضوری بیاد ، زنگ بزنند بهش و سوال هاشون رو بپرسن؟
2- یا میشه از کارشناس بخواهیم که یک نامه به عنوان شهادت نامه بنویسد و امضا و اثر انگشت بزنه و برای دادسرا پست کند؟
3- و یا کلا راهی هست که بگیم توی پاسگاه شهادت دادن و دیگر نیان دادسرا؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شهادت باید در مرجع قضایی باشد.صرف استشهادیه کفایت ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه کل پرونده نیاز به مطالعه دقیق و کامل داردد