مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض و پشیمانی نسبت به سند امضا شده در محضر

سلام
ملک ورثه ای که 20 سال قبل با امضا وراث در محضر بنام یکی از ورثه سند خورده ، آیا قابل ابطال و اعلام پشیمانی هست یا خیر؟ اون زمان بنده و سایر وراث از قوانین بی اطلاع بودیم و متاسفانه ملک ورثه ای در محضر به نفع یکی از ورثه ( کلاهبردار) امضا زده و الان کل ورثه پشیمان هستیم .

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

سلام خدمت شما بزرگوار
با عنایت به مصونیت اسناد رسمی چنین بنظر می رسد امکان پشیمانی متصور نمی باشد و از منظر دادگاه در مقام اثبات دلیل موجه و قانونی فرض نمی گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اصل بر صحت و لزوم‌ معاملات هست.خصوصا که ثبت هم شده مگر ثابت شود شرایط صحت معامله وجود نداشته