مشاوره حقوقی رایگان - اعترا کارفرما به حکم اداره کار

سلام اینجانب درتاریخ ٠٩/١5 /١4٠١ دراداره کار تشکیل پرونده دادم و ١٠ بهمن ١4٠٢ حکم داده شد و ٢5بهمن کارفرما اعتراض گذاشت میخواستم بدونم درچه صورت می‌تواند حکم راتغییر دهد وآیا من هم درصورت داشتن اعتراض میتونم اعلام کنم و چقدر طول می کشد تا دوباره جلسه اعلام کنند. ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام لایحه دفاعیه تنظیم کنید جهت ارایه و توضیحات

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نتیجه قابل پیش بینی دقیق نمی باشد چرا که به عوامل متفاوتی از جمله مدارک و مستندات و نیز دفاعیات طرفین ارتباط دارد