مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام و خسته نباشید
بنده سال 98بابت طلب خودم که مبلع 10 میلیون تومان بوده یک فقره سفته به مبلغ ده میلیون تومان شکایت نمودم که اون وقت دادگاه رای به نفع بنده داد ولی بابت تاخیر تادیه اعلام نمود که با توجه به عدم احراز شرایط مندرج در ماده 522 قانون ایین دادرسی مدنی تاخیر تادیه تعلق نمیگیره. و الان چند ساله پرونده تو اجرای احکامه و من هنوز طلبم را دریافت ننمودم با توجه به این بعد از گدشت حدود 5 سال هنوز طلب خود را دریافت ننمودم تاخیر تادیه تعلق میگیرد. ممنون از شما وکلای عزیز

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ تعلق می‌گیرد لیکن احتیاج به ثبت دادخواست در این خصوص می‌باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی از تاریخ صدور حکم به بعد دادخواست بدهید