مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی

سلام 12/6 امسال با دو خودرو تصادف کردم که یکی از آنها ماشین عروس بوده و خسارت جانی نداشته بعد از چند روز که رفتم برای کروکی در نامه کروکی اعلام شده که به علت انجام حرکات نمایشی .بیمه هم الان میگه نه ثالث ونه بدنه هیچ کدوم بهت تعلق نمیگیره
در صورتی که راننده ماشین عروس و خودرو دیگه هیچ کدوم همدیگه رو نمی‌شناسیم و من کاری به عروسی نداشتم وراه خودم رو میرفتم الان چه کار کنم؟؟؟ میگن برم قضایی شکایت کنم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از بیمه و مقصر تصادف شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه بیمه دادخواست بدهید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به کروکی ترسیم شده اعتراض نمایید.