مشاوره حقوقی رایگان - سبق تصرف زمین مشاع

سلام بخشی از زمینی از طرف پدر به صورت مشاعی مهریه شده و مابقی نیز به پسر دیگر به صورت مشاعی داده شده حدود 50 سال است که به علت آسان تر شدن امر کشاورزی زمین به صورت دوقطعه شمالی وجنوبی در تصرف دو برادر بوده بدون توافق نامه و تقسیم نامه فقط تصرفی به لحاظ کاربرد کشاورزی. در حال حاضر همگی سند تک برگی مشاعی گرفته اند و متصرفین قسمت شمالی که بر خیابان اصلی است حاضر به تقسیم عادلانه نیستند آیا سابقه ی تصرف مالکیت مشاعی را نفی میکند؟ ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد