مشاوره حقوقی رایگان - سبق تصرف و تصرف عدوانی

سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز
سوالی از محضر شما اساتید داشتم ممنون میشم پاسخ بنده رو بدید
من ملکی رو در اختیار داشتم این ملک مدارک مالکیتیش به صورت قولنامه ای هست و سند ندارد شخصی ملک بنده رو بدون رضایت بنده تصرف کرد و یک قولنامه جعلی ساخت و خودش رو خریدار و بنده رو فروشنده جا زد(این قولنامه جعلی بودش توسط 4 نفر از کارشناسان رسمی دادگاه تایید شده) الان بنده قصد طرح شکایت رفع تصرف عدوانی حقوقی از متصرف رو دارم خواستم بپرسم آیا
با توجه به اینکه متصرف اقرار به مالکیت بنده کرده و جعل کرده و خودش جعل انجام داده
و اینکه قبض آب برق گاز به اسم همسر بنده و قبض تلفن هم به اسم خودم هست
و اجاره نامه هایی دارم ک قبلا ملک رو در یک بنگاه معتبر اجاره میدادم
و استشهاد محلی و شهادت شهود
به نظر شما دادگاه سبق تصرف اینجانب رو تایید میکنه؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

سبق تصرف یعنی ملک عملا باید نخست در تصرف شما بوده و توسط متصرف از تصرررفتان خارج شده باشه....حتما برای طرح دعوی مناسب وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دعوای تخصصی است با یک وکیل مشورت نمایید

حسين  شكريان

جناب آقای حسين شكريان :

از طریق کیفری شکایت کنید.شکایت رفع تصرف عدوانی از طریق کیفری انجام بدید.بله شما مالکیتتون تقریبا مسجل هستش