مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی و خلع ید

بنده در سال 96با مبایعه نامه عادی ملکی را خریداری نمودم. در سال جاری دادخواست الزام به تنظیم سند دادم و خوانده نیز دادخواست تقابل مبنی بر اقاله مبایعه نامه را داده است. دادگاه محترم الزام به تنظیم سند را چون به نام شخص دیگری به غیر از خوانده البته بعد از مبایعه نامه من گردیده رد نمود. ولی دادخواست تقابل خوانده را نیز مبنی بر اقاله رد نموده. و مبایعه نامه را معتبر دانسته. حالا چگونه باید سند را باطل کنم و درخواست خلع ید نمایم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شما به اشتباه دادخواست را طرح نموده ای باید دادخواست به طرفیت تمامی فروشندگان و صاحب سند ارائه شود