مشاوره حقوقی رایگان - خرید امتیاز مسکن ملی به نام دیگری

سلام، یک نفر بدون حضور من با پولی که از طرف من در اختیارش بود در دفتر اسناد رسمی معامله امتیاز مسکن ملی را انجام داده و قولنامه نیز بدون امضا من با فروشنده تنظیم کرده ، الان با چه عنوانی شکایت کیفری انجام بدهم؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نام شما اگر در قرارداد خورده رد نمایید در غیر اینصورت مبلغ را مطالبه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به مطالبه پول از طریق مراجع قضایی دعوا مطرح نمائید.
قراردادی که فاقد امضای شما باشد دارای اعتبار و ارزش قانونی نمی‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مسولیتی متوجه شما نیست
اما سواستفاده از اسناد سجلی دیگران بنظر اتفاق افتاده است که قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر نام شما در مبایعه نامه آمده و به جای شما بدون اخذ وکالت از شما امضا نموده است جرم جعل محقق گردیده