مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تمرد از مامورین

درود

شب گذشته حدود ساعت یک و نیم شب بنده رو به روی منزل خود ، با دوستی در حال گپ زدن بودم

که ماشین پلیسی از راه رسید و چنین مکالمه ای بین ما صورت گرفت(سه مامور در ماشین بودند)

(افسر ها هیچ کارتی به من نشان ندادند، و خود را معرفی هم نکردند)
ماسکت رو بده پایین
(من به دلیل سرماخوردگی از یک شال و کلاه استفاده میکردم صورتم مشخص نبود)
(ماسک و کلاه رو برداشتم)
اسمت چیه؟
- چطور مگه؟ برای چی اسمم رو میخواهید؟
چه پر رویی تو
-خودت پررویی

و پس از این مکالمه سه افسر پیاده شدند و شروع به کتک زدن و دستبند زدن به من کردند(هیچ مقاومتی از خود نشان ندادم)
من رو سوار ماشین کردند و شروع کردند در خیابان ها تاب خوردن(دوست من هم از افسر ها کتک خورد ولی نگرفتنش)

در حینی که در ماشین بودم , به من فحش های بسیاری داده شد تهدید شدم و دوباره کتک خوردم(درحالی که فقط داشتم عذرخواهی میکردم و همکاری)

پس از گذر دقایقی افسر ها اسم و کد ملی بنده رو پرسیدند ، و در سیستم من را چک کردند(کاملا پاک پاکم!)

اما حتی پس از این که من رو چک کردن هم تهدید ها کتک و فحش به اتمام نرسید

به کلانتری رسیدیم و پدرم آمد(دوستم پدرم را خبر کرد و با ماشین اومدن، کلانتری بهشون زنگ نزد)(همین که من به کلانتری رسیدم اونا هم رسیدن، در واقع با هم رسیدیم)(و همین که پدرم رسید رفتار مامورین به کلی تغییر کرد(خیلی خوش برخورد تر شدند) و پس از جر و بحث بسیار ، ما تشویق به امضای برگه تحت عنوان اظهارات متهم شدیم که توسط خود پلیس پر شده(ولی از قرار معلوم اون ها اظهارات من رو به شیوه ای که خودشون دوست داشته بودن نوشته بودن) و حتی اظهاراتی که نوشته شده بود هم صحیح نبود،
در اخر با نوشتن «من قبول ندارم امضا» برای اظهارات و امضای برگه ای دیگر برای عفو من رو آزاد کردند

من 23 سال دارم و پلیس ها هم از اول تا آخر داشتن میگفتن ، تمرد میکنی(و بر طبق گفته خودشون به جرم تمرد من رو بازداشت کردند)

حالا دو تا سوال دارم ، برگه هایی که پر کردم چه قدر اهمیت دارند و این که آیا میتونند برای من مشکل ساز بشوند؟

و اینکه آیا اینجا واقعا حق با پلیس است؟
که فقط با گفتن :«خودت پر رویی» من رو دستگیر کنن، و کتکم بزنند و تهدید و فحش به من بدهند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مدارک مرتبط با موضوع مطروحه می‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد