مشاوره حقوقی رایگان - تمرد

سلام من ساکن اصفهانم با پدرم مشاجره داشتم طی تماسی که پدر بنده با .. تماس گرفت و انها به درب منزل ما آمدند ولی در حالیکه همه چیز امن و آرام بود ببخاطر مشاجره لفظی بی دلیل وارد منزل ما شدند و درگیری ای داخل منزل خودمون بشدت توسط .. مورد ضرب و جرح و شتم قرار گرفتم طوری که حتی دچار شکستگی و کبودی بسیار شدم و حتی دفاع مشروع هم نکردم و آنها حتی یک خراش هم برنداشتن.
برای رضایت بابت جراحات نزد من امدند و من رضایت ندادم
حالا گزارش دروغ داده اند و به دروغ از من شکایت تمرد کرده اند و برای من 8 ماه حبس که صرفا مجازات اشد قابل اجراست صادر شده.
چیکار میتونم بکنم؟!

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

موکل محترم شما باید قبل از اینکه کار به اینجا برسد و حکم محکومیت برای شما صادر شود وکیل کیفری می‌گرفتید اگر در فرجه تجدید نظر هستید با توجه به توضیحات شما امکان شکستن رای وجود دارد منتهی باید دفاعیات مستند و محکمه پسند باشد در غیر این صورت میرید حبس

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به رای دادگاه درمهلت مقرر اعتراض نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.