مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت فرزند توسط پدر

سلام من یه دختر یک سال و نیم دارم و دارم جدا میشوم گفته شده که حضانت دختر تا 7 سال با مادر هست ولی خانم من هم خودش و هم مادرش مشکل تقریبا روانی دارند و گاهی اوقات غش میکنند من میتونم حضانت کامل دخترم رو بگیرم اگر راه حلی دارد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه عدم صلاحیت احراز.و اثبات شود آری امکان سلب حضانت متصور است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است می‌توان تقاضای معرفی به پزشکی قانونی نمود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
موضوع بیماری زوجه و ارجاع به پزشکی قانونی را مطرح کنید