مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

پسری 16ساله دارم تصادف کرده بهش دیه تعلق گرفته. و چون به سن قانونی نرسیده به پدرش داده میشود. وضعیت پدر‌ برای گرفتن دیه نامناسب است. منو پدرش جدا شدیم پسر پیش منه یعنی مادر. از نظر اجتماعی خوب نیست. آیا حکم رشد تاثیری دارد. تا حق بچه ناحق نشود.

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

سلام
بله در صورت گرفتن حکم رشد پسر شما میتواند مستقلا در امور مالی خود تصرف نماید