مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

باسلام. من 15سالمه و چندسالی هست تصادف کردم و مشکل ضایعه نخاعی دارم چندساله نمیتونم راه برم وخیلی وقت پیش میخواستم برای دیه اقدام کنم اما چون به سن قانونی نرسیدم پدرم باید برای این کار اقدام کنه و مادرم از پدرم طلاق گرفته واصلا صلاحیت این که دیه ام روبگیره نداره چون اصلا ادم خوبی نیست میخواستم ببینم میتونم حکم رشد بگیرم که خودم برای دیه اقدام کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما و اگر ثابت کنید که پدر صلاحیت ندارد زودتر انجام می شود