مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

من 15سالمه وچندسال پیش تصادف کردم پدرم از مادرم طلاق گرفتن و من پیش مادرمم میخوام برای دیه ام اقدام کنم میتونم حکم رشد بگیرم ک به سن قانونی رسیدم که دیه ام روخودم بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را ثبت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادگلاه برای اثبات رشد اقدام کنید به پزشکی قانونی ارجاع میش ید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید برای گرفتن حکم رسد اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را ثبت کنید و برای اثبات رشد اقدام کنید که به پزشکی قانونی دلالت می یابید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

بله میتوانید ولی تشخیص آن با قاضی است

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام شما میتوانید دادخواست رشد بدید وباتوجه به اینکه سن شما 15 میباشد احتمال گرفتن حکم رشد خیلی زیاد هستش و بعد حکم رشد شما بالغ محسوب و در امور مالی خود من الجمله دیه مستقل عمل کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق تقدیم دادخواست حقوقی می توانید درخواست حکم رشد نمایید